frămîntările unui condeier

despre mine

Aș putea să înșir o mie de banalități despre cum eu, Ilarion Lainic, „scriu de cînd mă știu” ori despre cum „scrisul este viața mea”, dar toate acestea au prea puțină importanță. Așa cum, pentru cel care sînt aici, existența mea privată e lipsită de însemnătate.

În ianuarie 2017 am lansat blogul Condeierul, iar doi ani mai tîrziu pe acesta. De ce un al doilea? Pentru că am simțit că primul nu era spațiul potrivit pentru a publica ceea ce simt cu adevărat despre lume și viață în general.

Ce-am reușit vă las să descoperiți singuri și, cum orice călătorie devine interesantă nu doar prin locurile pe care le străbate, cît mai ales prin făpturile, văzute ori nevăzute, pe care le întîlnește, vă aștept să mă însoțiți și, atunci cînd simțiți nevoia, să-mi spuneți o poveste.

Cîteva rînduri dintr-o erată din secolul trecut așezată aici ca o scuză anticipată pentru neglijențele de orice tip pe care le veți descoperi: „Cititorul binevoitor va îndrepta de la sine unele scăpări de accente sau de punctuație”.

Aștept să-mi scrieți, să mă urmăriți pe facebook sau pe twitter ori să vă abonați la fluxul articolelor prin rss.

În cazul în care considerați că un articol publicat la lainic.ro vă provoacă prejudicii de orice natură ori că a încălcat involuntar anumite drepturi de autor sînteți respectuos rugat să mă contactați trimițînd un e-mail la adresa contact@lainic.ro pentru rezolvarea amiabilă a acestei situații, angajîndu-mă să tratez cu seriozitate și să remediez cu celeritate orice problemă apărută. 

Despre cookie-uri puteți citi aici, iar Politica de confidențialitate o găsiți în această pagină.